Väntar på bussen

Ska iväg och jobba nu till kl.18, känns som jag varit ledig i två veckor även fast jag bara var ledig sön-mån ;) det är bra!

Imorgon efter jobbet är det boxning som står på schemat, hoppas den sjuka träningsvärken sen sist(söndags) är borta då annars dör jag nästan ;S

Kvällsträning

Idag efter jobbet bar det av mot Friskis och svettis för att träna station (styrka/kondition). Var hur skönt som helst att få röra lite på sig efter allt stillasittande denna vecka.

Imorgon blir det jobb 9.30-18, ska luncha med mamma och micaela, blir trevligt :) Det blir nog en fräsch sallad på (trumvirvlar).........-LA BAGUETTE!! Någon som blev förvånad?;) tänkte väl det, haha..

Det är torsdagkväll vilket innebär Biggest loser Sverige så jag sitter bänkad i soffan :)

Filmtittande

Hyrde 3st filmer igår, en tittade vi på igår och de två andra var tills idag. Nu har jag precis tittat klart på första filmen "the backup plan", den var riktigt rolig, rekomenderas verkligen :)

Är egentligen så sjukt uttråkad, att bara ligga i en soffa dagarna i ända, men vad gör man? På söndag ska jag vara frisk som en nötkärna eftersom det är box på Friskis och Svettis då :D

"Romantisk middag"

Orkade inte slå till på världens brakmiddag ikväll eftersom jag är sjuk, så det fick bli lasange ;D

Min älskade!

Titta vad min älskling kom hem med <3 JAG ÄLSKAR DIG!!



Vårt hem

Sovrummet







Köket







Vardagsrummet




Lillhallen



Toaletten




Godaste glassen som finns

Sitter och äter lite gottis, denna glass är himmelsk god, ni måste verkligen smaka den, tror jag döör =D

Alla hjärtans dag!

Idag ligger jag hemma och är sjuk såklart, på romantiska dagen.. haha! Jag tänkte iallafall laga lite god mat till André kommer hem så vi får ut lite av romantiken ;)

Har fått order från jobbet att vara hemma imorgon med och kanske till och med torsdag, så jag orkar jobba på fredag. Då ska jag vara frisk iallfall :) målet är på torsdag för då är det träääning som gäller :) får spunk av att bara dega i soffan..

Min störda kärlek <3
RSS 2.0